Sodelovanje med našo organizacijo, Zvezo Anita Ogulin & ZPM, in podjetjem HOFER sega v leto 2014, v vseh teh letih pa so HOFER in njegovi kupci programu Botrstvo v Sloveniji donirali več kot milijon evrov, s čimer smo otrokom in mladim omogočili boljšo prihodnost na različnih področjih.

Od leta 2014 smo s Hoferjevo podporo izvedel številne dobrodelne projekte. Vsaka trgovina je postala botra enemu otroku iz programa Botrstvo, sredstva pa so se zbirala z dobrodelnimi izdelki, kot so medvedki, pisala in ročne lutke, ter s prostovoljnimi prispevki ob nakupu FerFud jedi. Z dobrodelnimi piškoti Nasmeškotki so podpirali bivanje v dijaških domovih, z Vrečko dobrote pa družine v stiski. Pred dvema letoma so ustanovili Sklad SKUPAJ za FER otroštvo, kamor so letos prispevali 65 tisoč evrov za pomoč otrokom Botrstva v vseh fazah odraščanja.

Dolgoletna pomoč HOFERja nam pomeni ogromno, saj nam pomagajo uresničevati naše poslanstvo, da lahko razvijamo dobre programe, dobre oblike pomoči in nismo prisiljeni iskati takojšnje rešitve, ki bi pomenila tudi slabšo pomoč za naše uporabnike,” je poudarila koordinatorka programov Botrstva Tina Lamovšek.

Iskreno smo hvaležni za dolgoletno sodelovanje s podjetjem HOFER, ki je s svojo predanostjo pripomoglo k boljšemu življenju številnih otrok. Takšna partnerstva dokazujejo, kako velika je moč skupnosti in kako lahko s skupnimi močmi resnično spreminjamo prihodnost. Veselimo se nadaljnjih projektov, polnih upanja in podpore za tiste, ki jo najbolj potrebujejo.