FacebookTwitter
English English
Postanite boter Donirajte v sklad Predlagajte varovanca

Za podjetja

Tudi podjetja lahko podprete projekt Botrstvo v Sloveniji. Kot pravna oseba lahko sodelujete na dva načina - postanete lahko boter enemu ali več otrokom ali donirate v sklad Botrstva.

BOTROVANJE ZA PRAVNE OSEBE

ÄŒe želite otrokom botrovati kot pravna oseba, vam priporočamo sklenitev donatorske pogodbe, ki je tudi temelj za znižanje davčne osnove. V tem primeru izpolnite obrazec ali nam pišite na elektronski naslov info@boter.si in navedite vse potrebne podatke podjetja (naziv, naslov, kontaktno telefonsko številko, davčno in matično številko ter ime in priimek zakonitega zastopnika). Pripišite tudi svoje želje o načinu sodelovanja ter višino doniranega zneska in v podpis vam bomo poslali dva izvoda donatorske pogodbe. Sredstva botrskega sklada so namenjena kritju izpadov rednih mesečnih nakazil botrov kar pomeni, da gredo k otrokom, za katere boter v tekočem mesecu ni izvedel donacije. Poleg tega s sredstvi sklada otrokom in mladostnikom omogočimo udeležbo na izletih, letovanjih in taborih ter krijemo stroške projekta.

ÄŒe se odločite za direktno botrovanje enemu ali več otrokom, lahko to storite z mesečnimi nakazili po najmanj 30,00 EUR za vsakega otroka ali pa nakažete skupni znesek letnega botrovanja (za enega otroka je to 360,00 EUR), ekipa projekta Botrstvo v Sloveniji pa bo nakazan znesek razdelila tako, da bo vsak varovanec vsak mesec v obdobju najmanj enega leta prejel 30,00 EUR. V takem primeru botrovanja vam Komisija za humanitarna vprašanja dodeli varovanca ali varovanko in po pošti prejmete krajši opis njegove ali njene življenjske situacije.

PARTNERSTVA

V projektu Botrstvo se z veseljem povezujemo z različnimi partnerji saj se zavedoma pomena skupnih moči. V sodelovanju s podjetji in organizacijami ustvarjamo akcije in projekte, ki na prvo mesto postavljajo otroke iz socialno ogroženih družin in njihovo dobrobit. Sodelujemo s tistimi, ki se zavedajo svoje vloge in družbene odgovornosti ter skupaj ustvarjamo vedno nove priložnosti za otroke v stiski.

Vaše predloge za posebna sodelovanja nam lahko pošljete na elektronski naslov info@boter.si in skupaj bomo ustvarili novo zgodbo.

UPORABA PREDSTAVITVENIH ELEMENTOV BOTRSTVA

Glede na naše sodelovanje bomo določili tudi način uporabe grafičnih elementov projekta Botrstvo v Sloveniji na predstavitvenih materialih. Brez pridobitve pisnega dovoljenja s strani predstavnikov projekta uporaba grafičnih elementov Botrstva ni dovoljena

PRAVILA SODELOVANJA: